foto

Luke Kirby

  • nar. 1978
    Hamilton, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skleněný
2018 Little Woods
2017 Another Kind of Wedding
Psí poslání
2015 Mania Days
2013 Krajina poskvrněných
2012 The Samaritan
2011 Take This Waltz
2009 Šéfe, jsem v tom!
2007 V dostihovém sedle
2005 Golfový sen
Teorie oken
2004 Sex Traffic (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Mambo italiano
Štěstí
2002 Halloween: Resurrected
Halloween: Zmrtvýchvstání
2001 Přístav (TV film)
Ztracená

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
What Big Ideas (S02E04)
Seven-Fifty (S02E03)
další epizody (5)
Mrtvý bod (TV seriál)
Deductions (S03E15)
Warning Shot (S03E13)
2017 The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Thank You and Good Night (S01E08)
Because You Left (S01E03)
Ya Shivu v Bolshom Dome Na Kholme (S01E02)
další epizody (4)
Bull (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E22)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Astronaut Wives Club (TV seriál)
Landing (E10)
Flashpoint (E05)
Liftoff (E04)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
Cooked (S07E03)
2013 Rectify (TV seriál)
Lovci zločinců (TV seriál)
2 Pi R (S02E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Men in Black (S03E14)
2012 Jak prosté (TV seriál)
The Rat Race (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vanity's Bonfire (S14E07)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Last Dance (S02E08)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Folie a Deux (S08E07)

Dokumentární

2000 Give Me Your Soul...
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace