foto

Jukka-Pekka Palo

  • nar. 7.8.1954 (65 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
Love Records - Anna mulle Lovee
2015 Vares - Sheriffi
2011 Tarkastaja
2010 Huomisen muisto (studentský film)
Kierre (studentský film)
2006 Král telenovely
2002 Lupaus (studentský film)
1999 Sestřička
Silmä silmästä
1998 Sallan sohvalla - suomalaisen psykiatrian menestystarina
1994 Let's Play Zeus (TV film)
1992 Mestari
1991 Petterin parempi elämä (TV film)
1988 Marjatta (TV film)
1987 Myrsky (divadelní záznam)
1986 Harmagedon - Erään maailman loppu
Huomenna
Pako pohjoiseen
Stíny v ráji
1985 Kepissä on kaksi päätä (TV film)
1984 Kevään ensimmäinen saalis (TV film)
1983 Jeesuksen pojat (TV film)
Menestyksen maku
1982 18 valokuvaa (TV film)
Parveke (TV film)
1981 Armahda meitä (TV film)
Läpimurto (studentský film)
Pedon merkki
Prinsessa joka nukkui 100 vuotta
1980 Prologi (studentský film)
1979 Herätkää ja riemuitkaa! (TV film)
1978 Nuorallatanssijan kuolema eli kuinka Pete Q sai siivet (divadelní záznam)
Tuntematon ystävä
1976 Häkki (studentský film)
1963 Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)

TV seriály

2014 Syke (TV seriál)
Julkinen eläin (S01E08)
2013 Nymfit (TV seriál)
Velanidia (E10)
2010 Helppo elämä (TV seriál)
Pelko (S02E02)
Taivaan tulet (TV seriál)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
1999 Salatut elämät (TV seriál)
1996 Maigret (TV seriál)
Maigret ve Finsku (E22)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1991 Hynttyyt yhteen (TV seriál)
Isänmaan kaikuja (TV seriál)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
1987 Waltarin joulutarina: Insinööri Jalovaaran uskomaton seikkailu (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)

Dokumentární

2011 Boheemi elää
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
1992 Pyhä kevät (TV film)
1990 Selviytyjät
1989 Sijainen
1973 Elän tätä päivää - lähikuva näyttelijä Tauno Palosta (TV film)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1995 Noppapotti (TV pořad)
1991 Megavisa (TV pořad)
1988 Ilettääkö (TV pořad)
Vesku show (TV pořad)
1982 Thilia thalia thallallaa (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1961 Jo taukos leikki alla joulupuun... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky