foto

Olavi Uusivirta

  • nar. 28.7.1983 (37 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Viulisti
2016 Láska a hněv
Onnenonkija
2015 Ollaan vapaita
2013 Kalevala – Uusi Aika
Kerron sinulle kaiken
2012 Metsämiehen laulu
Miss Blue Jeans
Tenkrát na severu
2011 Ella & Aleksi
Verna (studentský film)
2009 Ralliraita 1
Zakázané ovoce
2007 Ganes
2004 Impérium jazzu
2001 Aita (TV film)

TV seriály

2020 Muumilaakso (TV seriál)
Kohtalokas pulloposti (S02E04)
Muumipapan uusi yritys (S02E03)
Nuuskamuikkunen ja tulenhenki (S02E02)
další epizody (4)
Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Nezvěstní (S02E06)
další epizody (8)
2019 Muumilaakso (TV seriál)
Taikatalvi (S01E13)
Näkymätön lapsi (S01E12)
Kummitustarina (S01E11)
další epizody (12)
Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Volby (E10)
Návrat do Porkkaly (E09)
Poslední mise (E08)
další epizody (10)
2018 HasBeen (TV seriál)
MikkiH (S02E03)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2020 Tarinoiden Ruisrock (TV seriál)
2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2009 Magneettimies
2007 Plan Suomi 10 vuotta

Koncert

2015 Yle Live: Olavi Uusivirta (koncert)
2009 Strengin puutarhassa (koncert)

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Metsämiehen laulu

Host

TV pořady

2020 Ruutu Live (TV pořad)
Yle Olohuone (TV pořad)
2017 Heikki Paasonen Show (TV pořad)
Kirjojen Suomi: Pilkun jälkeen (TV pořad)
Mad Cook Show (TV pořad)
2016 Sinun tarinasi - Yle 90 (TV pořad)
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Sarasvuo (TV pořad)
2012 10 kirjaa vallasta (TV pořad)
Tuomas Enbuske Talk Show (TV pořad)
2011 Presidentinvaali 2012 (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2004 SF-studio (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Summeri (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky