foto

Edward Singletary

  • nar. Orange County, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Joshua Tree, 1951: A Portrait of James Dean
2007 Palo Alto, CA
2001 Thank You, Good Night

TV seriály

2018 American Crime Story (TV seriál)
Sladká minulost (S02E08)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Diggin' Up Dirt (S02E12)
2010 Celeste Bright (TV seriál)
2005 Guilty or Innocent? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace