foto

Roger Ringrose

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Rookery, The
2010 Love/Loss
2006 Red Canopy

TV seriály

2017 Cizinka (TV seriál)
Do boje (S03E01)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Berlínská pobočka (S01E10)
Thomas Shaw (S01E09)
Detektor lži (S01E08)
další epizody (10)
Tina and Bobby (TV seriál)
2015 Broadchurch (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Mušketýři jen tak neumírají (S01E10)
Útok na královnu (S01E09)
2012 Eternal Law (TV seriál)
The Hour (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2011 Marchlands (TV seriál)
2007 Talk to Me (TV seriál)
2006 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1994 Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2007 Kritická situace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace