foto

Bernd Michael Lade

  • nar. 24.12.1964 (55 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balón
Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2017 Ich gehöre ihm (TV film)
Willkommen bei den Honeckers (TV film)
2015 Buddha's Little Finger
Das Geständnis
Doppelter Einsatz - Wunder auf Bestellung (TV film)
2013 Válečná generace (TV film)
2012 Blutadler (TV film)
2011 Festung
Lindburgs Fall (TV film)
2010 Transit - Am Ende der Straße
2009 Polizeiruf 110 - Der Tod und das Mädchen (TV film)
2008 Guter Junge (TV film)
Místo činu: Kolín - Žhářka (TV film)
2007 Heimweh nach drüben (TV film)
Místo činu - Advokátka (TV film)
Místo činu - Anděl pomsty (TV film)
Místo činu - Past (TV film)
2006 Místo činu - Psáno krví (TV film)
Místo činu - Zatmění slunce (TV film)
Tatort - Schlaflos in Weimar (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
Místo činu - Plavec (TV film)
Tatort - Tiefer Fall (TV film)
2004 Místo činu - Postavení mimo hru (TV film)
Tatort - Teufelskreis (TV film)
Tatort - Waidmanns Heil (TV film)
2003 Místo činu - Domobrana (TV film)
Místo činu - Červená karkulka (TV film)
Spur & Partner
Tatort - Atlantis (TV film)
2002 Místo činu - Jízda smrti (TV film)
Místo činu: Kolín - Odveta (TV film)
Místo činu: Vzpomínka na Prahu (TV film)
2001 Místo činu - Kalné vody (TV film)
Místo činu - Osudné touhy (TV film)
Místo činu - Veletrh mrtvých (TV film)
Null Uhr 12
2000 Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Přijď, sladká smrti
Tatort - Einsatz in Leipzig (TV film)
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
The Bookfair Murders (TV film)
1999 Jackiino dítě (TV film)
Místo činu - Prokletí Jantarové komnaty (TV film)
Místo činu - Smrtelný strach (TV film)
Nikdo neslyší tvůj křik (TV film)
Slepá láska (TV film)
Tatort - Auf dem Kriegspfad (TV film)
Viehjud Levi
1998 Kai Rabe gegen die Vatikankiller
Lisa Falk - Tödlicher Freispruch (TV film)
Mammamia (TV film)
Místo činu - Money! Money! (TV film)
Místo činu - Případ střední školy (TV film)
Tatort - Tanz auf dem Hochseil (TV film)
1997 Dumm gelaufen
Liebe Lügen (TV film)
Tatort - Bierkrieg (TV film)
Tatort - Der Tod spielt mit (TV film)
Tatort - Tödlicher Galopp (TV film)
Wald, Der (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Jackpot (TV film)
Schatten der Vergangenheit
Schuldig auf Verdacht (TV film)
Tatort - Bei Auftritt Mord (TV film)
Tatort - Die Reise in den Tod (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Alles außer Mord - Wahnsinn mit Methode (TV film)
Doppelter Einsatz - Noch zwei Tage bis Rio (TV film)
Infiltrátor (TV film)
Looosers!
Tatort - Bomben für Ehrlicher (TV film)
Tatort - Ein ehrenwertes Haus (TV film)
Tatort - Falsches Alibi (TV film)
1994 Babysitter (TV film)
Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
Tatort - Jetzt und alles (TV film)
Tatort - Laura, mein Engel (TV film)
Verrückt nach dir (TV film)
1993 Místo činu - Hra s ohněm (TV film)
Tatort - Bauernopfer (TV film)
1992 Tatort - Ein Fall für Ehrlicher (TV film)
Tatort - Tod aus der Vergangenheit (TV film)
1991 Karniggels
Trutz (TV film)
1990 Sprungdeckeluhr, Die
1989 Große Liebe gesucht
Polizeiruf 110 - Drei Flaschen Tokajer (TV film)
1988 Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
1987 Glück hat seine Zeit... (TV film)

TV seriály

2018 Berlínští psi (TV seriál)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Tödliche Ernte (S01E02)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S17E07)
2016 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Mit Leib und Seele (S04E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Nathalie (E67)
2015 Wilsberg (TV seriál)
Kein Weg zurück (E45)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Dům radosti (S04E07)
další epizody (5)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Abend DDR (S10E31)
2010 In aller Freundschaft (TV seriál)
Einer trage des anderen Last (S13E38)
2009 Licht aus! Sketch an! (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
2004 Kobra 11 (TV seriál)
Kdo seje vítr… (S08E15)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
2000 Doc - Schönheit ist machbar, Der (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
1994 Alles außer Mord! (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1988 Bei Neuhaus zu Haus (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Das Geständnis
2003 Spur & Partner
2001 Null Uhr 12
1995 Rache

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Das Geständnis

Producentská filmografie

Filmy

2015 Das Geständnis

Host

TV pořady

1999 Beckmann (TV pořad)
POP 2000 (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky