foto

Cornelius Obonya

  • nar. 29.3.1969 (52 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ludwig van Beethoven (TV film)
2019 Blei (studentský film)
Dospěláci v místnosti
Marie Terezie II (TV film)
StadtKomödie: Der Fall der Gerti B. (TV film)
2018 Erik & Erika
In Wahrheit - Jette ist tot (TV film)
Inspektor Jury - Der Tod des Harlekins (TV film)
2017 Herrgott für Anfänger (TV film)
Marie Terezie (TV film)
Mordkommission Königswinkel - Liebe bis über den Tod (TV film)
2016 Die Professorin - Tatort Ölfeld (TV film)
Egon Schiele
2015 Ausstieg rechts
Die Trapp Familie - Ein Leben für die Musik
Meine fremde Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
2014 Die Hebamme (TV film)
2013 Jedermann (TV film)
Polt. (TV film)
2012 Nepohodlný svědek (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
So wie du bist (TV film)
Španělsko
2011 Der Wettbewerb (TV film)
Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
Meine Schwester (TV film)
Željesboj (TV film)
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
Zkouška odvahy (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Hogi's Family ...eine total stachelige Angelegenheit
2008 Darum
Die Heilerin 2 (TV film)
2005 Ainoa
Don Carlos, Infant von Spanien (TV film)
Mein Mörder (TV film)
2004 C(r)ook
Die Heilerin (TV film)
2001 Vera Brühne (TV film)
1997 Mein Herz - Niemandem!
1995 Mein Opa ist der Beste (TV film)
1994 Last Summer
1992 Duett (TV film)
1991 Heldenfrühling

TV seriály

2020 Der Altaussee Krimi (TV seriál)
2019 Expert na zločin (TV seriál)
Schuld (S02E08)
Zirkus (S02E07)
Die Stimmen (S02E06)
další epizody (8)
CopStories (TV seriál)
Und aus (S04E10)
Blöd gelaufen (S04E09)
Wird's bald (S04E08)
další epizody (4)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Im finsteren Tal (E15)
Místo činu (TV seriál)
Glück allein (S50E20)
2018 Expert na zločin (TV seriál)
Vězeň (S01E08)
Myšlenky na smrt (S01E07)
Paranoia (S01E06)
další epizody (8)
CopStories (TV seriál)
Herzkönig (S04E06)
Aufblattelt (S04E04)
Wache Birn (S04E03)
další epizody (15)
Soko Vídeň (TV seriál)
Schlaflos (S13E09)
Místo činu (TV seriál)
Blut (S49E30)
2017 Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
2016 Morgen hör ich auf (TV seriál)
Nachtschicht (TV seriál)
Der letzte Job (E13)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (8)
2014 Die Steintaler - von wegen Homo sapiens (TV seriál)
Kinder des Sommers (E12)
Familiensachen (E11)
Die Letzten ihrer Art (E10)
další epizody (12)
CopStories (TV seriál)
Muckibude (S02E09)
Oh Gott! (S02E07)
Kleinvieh (S02E06)
2013 Spuren des Bösen (TV seriál)
Zauberberg (E03)
2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
Veränderungen (E13)
Lernprozesse (E12)
Vertrauenssache (E11)
další epizody (13)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Karl Esch (S03E09)
Klaus Karner (S03E08)
Gordana Hannbaum (S03E06)
další epizody (6)
2010 Soko Vídeň (TV seriál)
Nina, 16, vermisst (S06E03)
2008 Místo činu (TV seriál)
Žula (S39E30)
2007 12 znamení (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Bruderliebe (E06)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen die Zeit (S01E10)
Mörderische Hitze (S01E09)
Blutige Spur (S01E08)
další epizody (10)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Momentka (S09E09)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Mohn Amour (S04E10)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Anton Bruckner - Das verkannte Genie (TV film) - vyp.
2017 Maximilian I. - Der Brautzug zur Macht (TV film) - vyp.
2016 Baumeister der Republik (TV seriál) - prův.
Lotte Tobisch - Ansichten einer Grande Dame (TV film) - vyp.
Salzburg 200
2015 Universum: Dolomiten - Sagenhaftes Juwel der Alpen (TV film) - vyp.
Ztracené město gladiátorů (TV film) - vyp.
2014 Engadin: Švýcarská divočina (TV film) - vyp.
Habsburkové proti Osmanům (TV film)
Mythos Geschichte (TV seriál)
Návrat lvího krále (TV film) - vyp.
2013 Diplomatische Liebschaften - Die Mätressen des Wiener Kongresses (TV film) - vyp.
Georg Kreisler gibt es garnicht (TV film) - vyp.
Orte der Kindheit (TV seriál)
Planeta vrabců (TV film)
Tajemný život čmeláků (TV film) - vyp.
Universum History (TV seriál) - vyp.
Universum: Jagdkumpane - Wie der Hund auf den Menschen kam (TV film) - vyp.
2012 Universum: Täuschen und Tarnen - Über Lebenskünstler der Natur (TV film) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2006 Universum: Karpaten - Leben in Draculas Wäldern (TV film) - vyp.
2005 Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál)
2004 Universum: Das geheimnisvolle Leben der Pilze (TV film) - vyp.
Universum: Hallstatt - Ein Leben zwischen Fels und See (TV film)
2003 Universum: Bodensee - Smaragd im Herzen Europas (TV film) - vyp.
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2012 Ariadne auf Naxos (divadelní záznam)
1990 Liebe Jelena (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Die Kabarett-WG: Das ORF1-Sonderprogramm (TV pořad)
2018 25 Jahre Tom Turbo (TV pořad)
2013 Der Geschmack Europas (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)
2011 Stadtgespräch (TV pořad)
Wir Staatskünstler (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2007 Im Zentrum (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2002 Erlebnis Österreich (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky