foto

Þorsteinn Bachmann

  • nar. 25.10.1965 (52 let)
    Reykjavík, Island
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Andið eðlilega
2017 Pod jedním stromem
Tom of Finland
2016 Eiðurinn
2015 Pozpátku
2014 Afinn
Život v akvárku
2013 Falešný ptáček
XL
2012 Hluboko
Áramótaskaup 2012 (TV film)
2011 Doprava doleva
Rokland
Vulkán
Áramótaskaup 2011 (TV film)
2010 Chvění
Gauragangur
2009 Hotel Země
2007 Veðramót
2006 Zkalená krev
Áramótaskaup 2006 (TV film)
2005 Strákarnir okkar
2002 Maður eins og ég
2000 Íslenski draumurinn
Úr öskunni í eldinn (TV film)
1995 Statečný bojovník

TV seriály

2017 Fangar (TV seriál)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Případ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
další epizody (9)
Sense8 (TV seriál)
Just Turn the Wheel and the Future Changes (S01E11)
2007 Pressa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace