foto

Richard Häussler

  • nar. 26.10.1908
    Mnichov, Bavorsko, Německá říše
  • zem. 28.9.1964 (55 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Pistoleros de Arizona, Los
1964 Elektra (TV film)
Wenn man baden geht auf Teneriffa
Zimmer 13
1963 Das Glück der Ehe (TV film)
Indický šátek
Würger von Schloß Blackmoor, Der
1962 Kronanwalt, Der (TV film)
1961 Die seltsame Gräfin
Heute nacht in Samarkand (TV film)
Kartenspiel, Das (TV film)
1960 Der Traum des Mr. Borton (TV film)
Madame Sans-Gêne (TV film)
Paradies, Das (TV film)
1959 Affäre Dreyfus (divadelní záznam)
Aus dem Tagebuch eines Frauenarztes
Avaruusraketilla rakkauteen
1958 Der Czardas-König
Es war die erste Liebe
U47 - Kapitänleutnant Prien
Unser Herr Vater (TV film)
1957 Frühreifen, Die
1956 Der Adler vom Velsatal
Smaragden - Geschichte (TV film)
1955 Slečna ze Scuderi
Wenn die Alpenrosen blüh'n
1954 Der rote Prinz
1953 Die Todesarena
Man nennt es Liebe
1952 Die schöne Tölzerin
1951 Begierde
Die Alm an der Grenze
Rausch einer Nacht
1950 Das Geheimnis des Hohen Falken
Der Fall Rabanser
1949 Der Bagnosträfling
Madonna in Ketten
Mädchen hinter Gittern
1948 Beate
Das verlorene Gesicht
1947 Wozzeck
1945 Eines Tages
Rätsel der Nacht
1944 Osud na řece
Schwarze Robe, Die
Z lásky k tobě
1943 Druhý výstřel
Láska, vášeň a žal
Lázně na mlatě
1942 5000 marek odměny
Geheimakte W.B.1
Violanta
Zdědili jsme zámek
1941 Druhé já
Komedianti
1940 Der Fuchs von Glenarvon
Im Schatten des Berges
Slečna sekretářka
Was wird hier gespielt?
1939 Maria Ilona
Sensationsprozess Casilla
V těžkém podezření
1937 Der Schimmelkrieg in der Holledau
Spiel auf der Tenne
1936 Die große und die kleine Welt

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace