foto

Inken Deter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 Der Kaktusgarten (TV film)
1965 Nebbich, Der (TV film)
Unser liebes Fräulein Grandet (TV film)
1964 Die letzte Folge (TV film)
Lebenskünstler (TV film)
1962 Unsere Jenny (TV film)
1961 Wer die Wahl hat (TV film)
1960 Tréma
1959 Abschied von den Wolken
Avaruusraketilla rakkauteen
Geheimaktion schwarze Kapelle
1957 Liebe, Jazz und Übermut

TV seriály

1963 Hafenpolizei (TV seriál)
1958 Sie schreiben mit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace