foto

Ernst Löw

  • nar. 5.9.1964 (55 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Můj přítel T.I.M. (TV film)
2006 Zoop v Indii
2005 Zoop v Africe
2003 Het wonder van Maxima (TV film)
1999 Míč
1995 Brylcream Boulevard

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2010 Goesting (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2004 Witse (TV seriál)
Zoop (TV seriál)
2003 Zone stad (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
Verkeerd verbonden (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
Makelaar, De (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Thuis (TV seriál)
1991 Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky