foto

Tero Saikkonen

  • nar. 28.12.1984 (34 let)
    Kouvola, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Difference
Male Bonding
2009 The Clock (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jarin Matka
2013 Under Age
2012 Et ole yksin (studentský film)
2011 The Chair
2010 Mitä mä haluan (studentský film)

Střihačská filmografie

Filmy

2014 The One Who Hated the Darkness
Two Sides of Me
2009 The Clock (studentský film)
2005 One Story from Our Lives (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2012 Difference
2009 The Clock (studentský film)
2005 One Story from Our Lives (studentský film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 The Clock (studentský film)
2005 One Story from Our Lives (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 The Clock (studentský film)
2005 One Story from Our Lives (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky