foto

Henrik Tikkanen

  • nar. 9.9.1924
    Helsinki, Finsko
  • zem. 19.5.1984 (59 let)
    Espoo, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Murhakopla (TV film)
1977 Fyllhunden
1969 Teatterituokio: Lili (TV film)
1967 Koulukaverit (TV film)
1966 Kesätoveri (TV film)
1965 Kansikuvapoika (TV film)
1963 Jääkaappivarkaat (TV film)
Murha kantapöydässä (TV film)
Tähtiryöstö (TV film)
Viheliäinen vapaus (TV film)
1962 På väg (TV film)
Sirpaleita (TV film)
1961 Murhakopla (TV film) - divadelní hra
1960 Bedragen (TV film)
Justus järjestää kaiken
Sommarbarn, Ett (TV film)
1959 TV-tre, De (TV film)

TV seriály

1959 Lasse Pöysti show (TV seriál)

Dokumentární

1964 Ensimmäinen tilipäivä

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky