foto

Ritva Ahonen

  • nar. 22.9.1928
    Viipuri, Finsko
  • zem. 9.5.2004 (75 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1996 Onnenseitti (TV film)
1995 Avaruuden musta kivi
Syrjähyppyjä (TV film)
1993 Sotapoika (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1986 Isoäidin kuolema (TV film)
1980 Teatterituokio: Iltamien jälkeen (TV film)
1979 Gabriel, tule takaisin (TV film)
1976 Hänen olivat linnut (TV film)
1973 Mun mummoni muni mammani (TV film)
1969 Taksikuski (TV film)
Teatterituokio: 15 vaan ei 17 (TV film)
1968 Teatterituokio: Tiedättekö miksi? (TV film)

TV seriály

2003 Venny (TV seriál)
Sisäinen verenvuoto (E07)
Vaik onni mikä tulkohon (E06)
Yksin (E05)
další epizody (7)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1993 Idan jengi (TV seriál)
1967 Hulukkoset (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 Jo taukos leikki alla joulupuun... (TV pořad)
1959 Kirjaikkuna (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky