foto

John Smith

  • nar. 6.3.1931
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 25.1.1995 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Kůň Justina Morgana
1971 Blood Legacy
1967 Hondo and the Apaches (TV film) - a.z.
1966 Waco
1964 Circus World
1959 Island of Lost Women
1958 Handle with Care
Sea Divers (TV film)
1957 The Crooked Circle
The Kettles on Old MacDonald's Farm
The Lawless Eighties
Tomahawk Trail
Zuřivost rozuzlení
1956 Hot Rod Girl
Přesvedčení
Quincannon, stopař z pohraničí
Rebel in Town
The Bold and the Brave
The Women of Pitcairn Island
1955 Desert Sands
Seven Angry Men
We're No Angels
Wichita
1954 Rozbouřené nebe
1953 Battle Circus
The Affairs of Dobie Gillis
1952 Carbine Williams
1951 The Guy Who Came Back
1950 A Woman of Distinction
1945 Bells of Rosarita
Zvony od svaté Marie
1944 Farář u svatého Dominika

TV seriály

1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Hondo (TV seriál)
1966 Rounders, The (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1959 Laramie (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
Our Miss Brooks (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)

TV pořady

1960 About Faces (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1954 Star Is Born World Premiere, A (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace