foto

Michael Lott

  • nar. 1964
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hikikomori
Tödliches Comeback (TV film)
2017 Splašené srdce
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
Strawberry Bubblegums
2015 Schmidts Katze
2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2013 Blutsschwestern - Jung, magisch, tödlich (TV film)
Děvčátko se sirkami (TV film)
Frau Ella
2012 Die Männer der Emden
Die ProSieben Märchenstunde: Die Karawane der verfluchten Jungfrauen (TV film)
Die Schuld der Erben (TV film)
Nemez
Willkommen im Krieg (TV film)
Wohin der Weg mich führt (TV film)
2011 Barbara Wood: Srdce pro Indii (TV film)
Kein Sex ist auch keine Lösung
Nebe nad Mexikem (TV film)
Werner - Eiskalt!
2010 Blackout (TV film)
Das Glück ist eine Katze (TV film)
Die Toten vom Schwarzwald (TV film)
Super plán (TV film)
Vater Morgana
2009 Brémští muzikanti (TV film)
Draußen am See
Fünf Tage Vollmond (TV film)
Männersache
2008 Kamioňák (TV film)
Most (TV film)
Robin Pilcher: Cesta k lásce (TV film)
Vánoce v nemocnici (TV film)
Ztraceni v hlubinách (TV film)
Zwei Weihnachtsmänner (TV film)
2007 Der Butler und die Prinzessin (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Jablečné spiknutí
Kdo je bez viny? (TV film)
Úplný idiot
2006 Beutolomäus kommt zum Weihnachtsmann (TV film)
Die Bullenbraut 2 - Der Tod hat 17 Karat (TV film)
2005 Die Bullenbraut (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
2004 Mýlit se je sexy (TV film)
Sex & mehr (TV film)
Stauffenberg (TV film)
2003 Gott ist tot
Sperling und der Mann im Abseits (TV film)
Werner - Gekotzt wird später!
Zachraňte Mozarta
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
Das Verflixte 17. Jahr (TV film)
Sag einfach ja! (TV film)
Wie die Karnickel
2001 Im Fadenkreuz - Das Chamäleon (TV film)
2000 Die Frau, die einen Mörder liebte (TV film)
Doppelter Einsatz - Lebendig begraben (TV film)
Im Fadenkreuz - Die Feuertaufe (TV film)
Neonové noci - Rozparovač z metra (TV film)
Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
Stunde des Wolfs (TV film)
1999 Der arabische Prinz (TV film)
Speciální jednotka (TV film)
1998 Moc (TV film)
Specialisté na vraždy - Paměti zabijáka (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Familienbande (TV film)
Mein ist die Rache (TV film)
1996 Die Männer vom K3 - Der Deichmörder (TV film)
1994 Männer vom K3 - Ein friedliches Dorf, Die (TV film)
1989 Adrian und die Römer
Maria von den Sternen

TV seriály

2020 Deutscher (TV seriál)
2019 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Verräter (S04E09)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
SOKO Potsdam (TV seriál)
Das Geständnis (S01E06)
Ein schwerer Fehler (S01E05)
Falsches Spiel (S01E04)
další epizody (6)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kompression (S02E08)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
Katie Fforde (TV seriál)
Láska na druhý pokus (E36)
2017 Bettys Diagnose (TV seriál)
Unter die Haut (S03E11)
2016 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borcherts Fall (E01)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
Hubert a Staller (TV seriál)
Der Waschlappen (S04E04)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Tod eines Kammerjägers (S07E07)
Soko Vídeň (TV seriál)
Ausgebremst (S10E10)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dumm gelaufen (S14E07)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Zaříkavač žen (S01E09)
Policie Hamburk (TV seriál)
Boj o zeleň (S07E11)
Wilsberg (TV seriál)
Aus Mangel an Beweisen (E34)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Vražda v kempu (S02E03)
Místo činu (TV seriál)
Im Abseits (S42E20)
2010 A gURLs wURLd (TV seriál)
Danni Lowinski (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Am Ende des Tages (S41E20)
2009 Flemming (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tödlicher Fehler (S09E03)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Mit aller Macht (E40)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Ujetí z místa nehody (S01E08)
Místo činu (TV seriál)
Kolín - Špinavý policajt (S38E31)
Ruhe sanft (S38E09)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
LadyLand (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Není cesty zpátky (S10E01)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Axel! wills wissen (TV seriál)
LiebesLeben (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Věřte mi! (S01E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vermisst (S05E08)
2004 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor u Gardského jezera (S01E01)
Typisch Sophie (TV seriál)
Alles Atze (TV seriál)
Die türkische Braut (S04E03)
Místo činu (TV seriál)
Abschaum (S35E09)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Angsthasen und andere Helden (S02E04)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Tödliches Wiedersehen (S03E06)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
WinneToons (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Millennium Mann (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bombenspiel (S01E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Znepřátelení bratři (S05E14)
Místo činu (TV seriál)
Bienzle und der heimliche Zeuge (S32E09)
2000 Anke (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Poslední kapitola (S02E08)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
Mordkommission (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Anwalt Martin Berg - Im Auftrag der Gerechtigkeit (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1991 Místo činu (TV seriál)
Smrt mladé dívky (S22E09)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky