foto

Josh Ruben

  • nar. 30.6.1983 (37 let)
    Washington, District of Columbia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Scare Me
2019 Soft & Pink
Tam, kde i tráva je zelenější
2018 Bez lásky
2017 What Children Do
2015 Donald and Jess
2014 Worst Friends
2013 Coffee Town
2012 Neváhej a zavolej…
2007 Goodbye Baby
2005 Nevěřte mužům

TV seriály

2019 Nejsem do tebe blázen (TV seriál)
The Intransigence of Love (S05E01)
2017 Sunny Day (TV seriál)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 Troopers (TV seriál)
2009 CollegeHumor Show, The (TV seriál)
2007 Hardly Working (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
1997 Pokémon (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2002 Wide Angle (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2020 Scare Me
2016 Tond

TV seriály

2007 Hardly Working (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2014 Most Expensivest Shit (TV seriál)

TV pořady

2015 Adam všechno zkazí (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Scare Me

TV seriály

2007 Hardly Working (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2014 Most Expensivest Shit (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Scare Me

Host

TV pořady

2002 Tough Crowd with Colin Quinn (TV pořad)