foto

Petr Čechák

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Přání k mání (TV film)
Špunti na vodě
2013 Hořící keř
2012 Královská aféra
O pokladech (TV film)
2011 Santiniho jazyk (TV film)
2010 Běžci (TV film)
2009 Hel
O království z nudlí a štěstí bez konce (TV film)
Případ nevěrné Kláry
Zapomenutý Klobouk (studentský film)
2008 Bekyně mniška (TV film)
Nebe a Vincek (TV film)
Oběti: Karambol (TV film)
2007 Bloody Merry Christmas (studentský film)
Malé radosti (studentský film)
Začarovaná láska (TV film)
2003 Cesta byla suchá, místy mokrá (TV film)

TV seriály

2016 Rapl (TV seriál)
Zimmer frei (S01E13)
Zdař Bůh! (S01E12)
Tichá voda (S01E11)
další epizody (13)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Penalty (S03E11)
Expose (S03E09)
Lost and Found (S03E07)
2014 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (E13)
Moje pravda (E12)
Na dně skleničky (E11)
další epizody (5)
Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
Srdce ženy (S02E06)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Škoda lásky (TV seriál)
Přirozený talent (S01E10)
Diamantová svatba (S01E08)
2012 Ententýky (TV seriál)
Ohňostroj vášně (E10)
Zamiloval jsem se, odcházím (E09)
Chvíle pro Hanu Hegerovou (E08)
další epizody (9)
Ztracená brána (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2007 Gynekologie 2 (TV seriál)
Praha (E24)
Orgán (E23)
Ministr (E22)
další epizody (24)

Dokumentární

2010 Co by kdyby (TV seriál)
Království poezie Gabriely Vránové (TV film)
2009 Neobyčejné životy (TV seriál)

Hudební videoklipy

2016 Slza - Fáze Pád (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace