foto

Jan Čeněk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Křižáček
2016 Lichožrouti
2015 Eva Nová
2013 Jako nikdy
2012 Modrý tygr
Čtyři slunce
2008 El Paso
2007 Venkovský učitel
2005 Štěstí
Žralok v hlavě
2004 Král zlodějů
2003 Nuda v Brně
Sentiment
2002 Waterloo po česku
2001 Divoké včely
2000 Cesta z města
1999 Návrat idiota
1998 Co chytneš v žitě
Mrtvej brouk
1996 Šeptej
1995 Indiánské léto
1993 Den jako stvořený pro banánové rybičky

TV seriály

2017 Anča a Pepík (TV seriál)
Strýc René (E07)
Čertovský hrádek (E06)
Anča obrem (E05)
další epizody (7)
2016 Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Škoda lásky (S01E01)
2012 Rodinka (TV seriál)
Štědrovečerní překvapení (E06)
Cappuccino se šlehačkou (E05)
Miláček Daisy (E04)
další epizody (5)
2011 Rodinka (TV seriál)
Slavíme (E01)
2006 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Jubileum (S03E02)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Drámo (S01E05)

Dokumentární

2010 Zapomenuté transporty do Polska
2008 Zapomenuté transporty do Běloruska
2007 Zapomenuté transporty do Estonska
Zapomenuté transporty do Lotyšska
2006 Kdo mě naučí půl znaku
2005 Jan Křížek, sochy a včely (TV film)
2000 Bitva o život
1993 O Plzni vážně i nevážně s Miroslavem Horníčkem aneb Být Plzeňákem...

Herecká filmografie

Dokumentární

2009 Film o filmu: El Paso (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace