foto

Viktor Ekrt

  • nar. 1975
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Kvarteto
2016 Masaryk
2014 Andělé všedního dne
Díra u Hanušovic
MY 2
2013 Nepravděpodobná romance
Revival
2012 Brumlik a Animuk (studentský film)
2011 Alois Nebel
Odcházení
2010 Mamas & Papas
2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)
Stínu neutečeš
2008 Usnula jsem (studentský film)
2007 Tajnosti
2005 Ze života matek (studentský film)
2001 Andělská tvář
Pygmalion
Z pekla štěstí 2
1998 Příušnice (studentský film)
1996 Mimo provoz (studentský film)
Okno (studentský film)

TV seriály

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Zkraty (S01E07)
Hemofóbie (S01E06)
další epizody (8)
2012 Základka (TV seriál)
Školou chodí Mikuláš (E08)
Homosexuál (E07)

Dokumentární

2014 Film o filmu Díra u Hanušovic (TV film)
Počátky
2013 Čtyři v tom (TV seriál)
2011 Ryba smrdí od hlavy
2010 Oko nad Prahou
2009 Auto*Mat
2007 Občan Havel
Return of the Tribe (TV seriál)
2004 Tatínek
2003 Někde je líp
2001 Béčka (studentský film)
1999 Černobílá v barvě

Herecká filmografie

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace