foto

Viktor Ekrt

  • nar. 1975
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Zubatá nekouše!
2017 Kvarteto
2016 Masaryk
2014 Andělé všedního dne
Díra u Hanušovic
MY 2
2013 Nepravděpodobná romance
Revival
2011 Alois Nebel
Brumlik a Animuk (studentský film)
Odcházení
2010 Mamas & Papas
2009 Stínu neutečeš
2008 Usnula jsem (studentský film)
2007 Tajnosti
2005 Ze života matek (studentský film)
2001 Andělská tvář
Pygmalion
Z pekla štěstí 2
1998 Příušnice (studentský film)
1996 Mimo provoz (studentský film)
Okno (studentský film)

TV seriály

2019 Zkáza Dejvického divadla (TV seriál)
Zkáza (E06)
Smrad (E05)
Šmejdi (E04)
další epizody (6)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Tóny smrti (S02E02)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (S01E05)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Výběrové řízení (S01E08)
Zkraty (S01E07)
Hemofóbie (S01E06)
další epizody (8)
2012 Základka (TV seriál)
Školou chodí Mikuláš (E08)
Homosexuál (E07)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Rande naslepo (S01E08)

Dokumentární

2019 Dálava
Panovnice
2018 České komorní zlato (TV seriál)
Guarneri trio Prague (E05)
Čtyři v tom (TV seriál)
V očekávání (S04E01)
2015 Kmeny (TV seriál)
Hackeři (E14)
Můj pokus o mistrovský opus (TV seriál)
Josef Špaček versus Balada Eugena Ysaye (S01E01)
Čtyři v tom (TV seriál)
Nové životy (S03E01)
2014 Film o filmu Díra u Hanušovic (TV film)
Počátky
2013 Čtyři v tom (TV seriál)
Isabelle Capri (S01E05)
Tátové (S01E04)
Jonáš a Josef (S01E03)
další epizody (5)
2011 Ryba smrdí od hlavy
2010 Oko nad Prahou
2009 Auto*Mat
2007 Občan Havel
Return of the Tribe (TV seriál)
2004 Tatínek
2003 Někde je líp
2001 Béčka (studentský film)
1999 Černobílá v barvě

Divadelní záznam

2009 Dobře placená procházka (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Čertí brko

Host

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky