foto

August Schmölzer

  • nar. 27.6.1958 (61 let)
    Graz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Marlene
Schlaf
2018 Erik & Erika
2017 Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
2015 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Dr. Illegal (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
Die Fremde und das Dorf (TV film)
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Hannas Entscheidung (TV film)
Ludvík II. Bavorský
Odkaz hříšnice (TV film)
So wie du bist (TV film)
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Meine Schwester (TV film)
Muž z Pekingu (TV film)
Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
2010 Bell Canto
Die Hüttenwirtin (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Johanna (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Familie ist was Wunderbares (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Die Erntehelferin (TV film)
2006 Franziskas Gespür für Männer (TV film)
La mer
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Temná minulost (TV film)
2005 Neun
Oktoberfest
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
Konkurs se smrtí
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Nacktschnecken
Pád Třetí říše
Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
Jennerwein (TV film)
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2002 August der Glückliche (TV film)
Bobby (TV film)
Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
Franz und Anna (TV film)
Léto šťastného blázna (TV film)
Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
Nádoba bolesti (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Doppelter Einsatz - Verhängnis (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Nevěsta větru
2000 Der Nebelmörder - Schatten über der Stadt (TV film)
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Natascha (TV film)
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
Einzelner Mord, Ein
Tatort - Starkbier (TV film)
Typisch Ed! (TV film)
1998 Eisbär, Der
Lychees weiß blau (TV film)
Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Tři poštovní lupiči
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Bandits
Der Salzbaron - Einmal noch leben (TV film)
Der Todesbus (TV film)
Der Unfisch
Große Lacher, Der
Kleine Einbrecher (TV film)
Letzte Rettung, Die (TV film)
1996 Smrt v ráji (TV film)
1995 Am Morgen danach (TV film)
Der Salzbaron - Kaiserwetter (TV film)
Der Salzbaron - Lippen schweigen (TV film)
Knallhart daneben (TV film)
Sau sticht (TV film)
Stirb für mich (TV film)
1994 Der Salzbaron - Verwirrte Gefühle (TV film)
Frostfire (TV film)
Lauras Entscheidung (TV film)
1993 Der Fall Lucona
Die Rebellion (TV film)
Schindlerův seznam
1992 Herr Ober!
Nachtfenster (TV film)
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
Tunnelkind
1990 Die Erpressung (TV film)
Vierte Mann, Der (TV film)
1989 Souterrain (TV film)
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Wiener Walzer (TV film)
1986 Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1985 Ausgeträumt

TV seriály

2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Navrátilec (E06)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
Země zločinu (TV seriál)
Štýrská krev (E02)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Zlatý důl (S04E10)
další epizody (4)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Ženy v pokušení (E14)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Vergissmeinnicht (E10)
Entscheidung des Herzens (E09)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Venkovská lékařka (TV seriál)
Schicksalswege (E08)
2010 Venkovská lékařka (TV seriál)
Um Leben und Tod (E07)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Smrtící růže (E04)
Soko Vídeň (TV seriál)
Tödliche Worte (S05E02)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Schleichendes Gift (E06)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Ein neues Leben (E05)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Der Vaterschaftstest (E04)
Aus heiterem Himmel (E03)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Gib jedem seinen eigenen Tod (E02)
Die Toten vom Karst (E01)
Die Familienanwältin (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Machtspiele (S02E05)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Diagnose Tollwut (E02)
V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
Venkovská lékařka (TV seriál)
Die Landärztin (E01)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Banda vrahů (S07E02)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Smrt v cizině (E10)
Falešní přátelé (E09)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Unheile Welt (S01E23)
Endlich ein Vater (S01E21)
Die Heilquelle (S01E20)
další epizody (11)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené vzpomínky (S04E12)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
Klare Entscheidungen (S01E02)
Schicksalsnacht (S01E01)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt na Hahnenkammu (S04E02)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und die Tote im See (E03)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Dokonalá vražda (S01E02)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein Wahnsinnskind (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Wolfgang A. Mozart (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Oh du mein Österreich (TV film) - vyp.
1990 Requiem pro Dominika

Divadelní záznam

1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)

Host

TV pořady

2016 Ringlstetter (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky