foto

August Schmölzer

  • nar. 27.6.1958 (60 let)
    Graz, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Erik & Erika
2017 Die Toten vom Bodensee - Der Wiederkehrer (TV film)
Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
Treibjagd im Dorf (TV film)
2016 Ein Geheimnis im Dorf - Schwester und Bruder (TV film)
Hotel Sacher (TV film)
2015 Die Tote aus der Schlucht (TV film)
Dr. Illegal (TV film)
2014 Chladné srdce (TV film)
Die Fremde und das Dorf (TV film)
Die Toten vom Bodensee (TV film)
2013 Die Landärztin - Entscheidung des Herzens (TV film)
Die Landärztin - Vergissmeinnicht (TV film)
Lilly Schönauer: Ženy v pokušení (TV film)
Steirerblut (TV film)
2012 2 für alle Fälle - Manche mögen Mord (TV film)
Hannas Entscheidung (TV film)
Ludvík II. Bavorský
Odkaz hříšnice (TV film)
So wie du bist (TV film)
2011 Der Winzerkrieg (TV film)
Die Landärztin - Schicksalswege (TV film)
Meine Schwester (TV film)
Muž z Pekingu (TV film)
Místo činu: Mnichov - Lovecká sezona (TV film)
2010 Bell Canto
Die Hüttenwirtin (TV film)
Die Landärztin - Um Leben und Tod (TV film)
2009 Alle meine Lieben (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
Die Landärztin - Schleichendes Gift (TV film)
Johanna (TV film)
Liebe und andere Gefahren (TV film)
Mein Nachbar, sein Dackel & ich (TV film)
Polizeiruf 110 - Klick gemacht (TV film)
Smrt v lepší společnosti: Smrtící růže (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Die Landärztin - Ein neues Leben (TV film)
Familie ist was Wunderbares (TV film)
Mord in aller Unschuld (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Alma ermittelt - Tango und Tod (TV film)
Die Erntehelferin (TV film)
Die Landärztin - Aus heiterem Himmel (TV film)
Die Landärztin - Der Vaterschaftstest (TV film)
2006 Commissario Laurenti - Die Toten vom Karst (TV film)
Commissario Laurenti - Gib jedem seinen eigenen Tod (TV film)
Die Landärztin - Diagnose Tollwut (TV film)
Franziskas Gespür für Männer (TV film)
Mer, La
Rettet die Weihnachtsgans (TV film)
Temná minulost (TV film)
Unter Verdacht - Atemlos (TV film)
2005 Die Landärztin (TV film)
Neun
Oktoberfest
Polly Adler - Eine Frau sieht rosa (TV film)
2004 21 Liebesbriefe (TV film)
Konkurs se smrtí
Místo činu - Píšťala smrti (TV film)
Nacktschnecken
Pád Třetí říše
Weißblaue Wintergeschichten (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
Jennerwein (TV film)
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Und Tschüss, Ihr Lieben (TV film)
2002 August der Glückliche (TV film)
Big Ben - Banda vrahů (TV film)
Bobby (TV film)
Eine Aussergewöhnliche Affäre (TV film)
Franz und Anna (TV film)
Léto šťastného blázna (TV film)
Místo činu: Berlín - Špičková čokoláda (TV film)
Nádoba bolesti (TV film)
2001 Bargeld lacht (TV film)
Doppelter Einsatz - Verhängnis (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Nevěsta větru
Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Případy profesora Capellariho: Smrt v cizině (TV film)
2000 Der Nebelmörder - Schatten über der Stadt (TV film)
Místo činu: Vrah milénia (TV film)
Natascha (TV film)
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
Big Ben - Smrt na Hahnenkammu (TV film)
Einzelner Mord, Ein
Tatort - Starkbier (TV film)
Typisch Ed! (TV film)
Wilsberg und die Tote im See (TV film)
1998 Eisbär, Der
Lychees weiß blau (TV film)
Mann fällt nicht vom Himmel, Ein (TV film)
Tři poštovní lupiči
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Bandits
Der Todesbus (TV film)
Der Unfisch
Große Lacher, Der
Kleine Einbrecher (TV film)
Letzte Rettung, Die (TV film)
1996 Smrt v ráji
1995 Am Morgen danach (TV film)
Knallhart daneben (TV film)
Sau sticht (TV film)
Stirb für mich (TV film)
1994 Frostfire (TV film)
Lauras Entscheidung (TV film)
1993 Der Fall Lucona
Rebellion, Die (TV film)
Schindlerův seznam
1992 Herr Ober!
Nachtfenster (TV film)
1991 Sehnsüchte oder Es ist alles unheimlich leicht (TV film)
Tunnelkind
1990 Die Erpressung (TV film)
Vierte Mann, Der (TV film)
1989 Professor Bernhardi (divadelní záznam)
Souterrain (TV film)
1988 Einstweilen wird es Mittag oder Die Arbeitslosen von Marienthal (TV film)
Wiener Walzer (TV film)
1986 Tatort - Wir werden ihn Mischa nennen (TV film)
1985 Ausgeträumt

TV seriály

2013 Poslední polda (TV seriál)
Nebezpečná hra (S04E13)
Romeo a Julie (S04E12)
Zlatý důl (S04E10)
další epizody (4)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
2006 Commissario Laurenti (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Venkovská lékařka (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracené vzpomínky (S04E12)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Die Neue - Eine Frau mit Kaliber (TV seriál)
Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Siska (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Big Ben (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Der Salzbaron (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Dokonalá vražda (S01E02)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1991 Wolfgang A. Mozart (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Oh du mein Österreich (TV film) - vyp.
1990 Requiem pro Dominika

TV pořady

2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Die Fremde und das Dorf (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace