foto

Joo-seung Lee

  • nar. 20.7.1989 (30 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Nawa bomnaleui yaksok
2016 Daegyeol
Joleobban
2014 Sheoteulkok
Sosyeolpobia
Yigeotyi wooriui ggeutyida
2013 Jagbyeoldeul
Noona
2012 U.F.O.
2010 Kanjeung
Won nait seutaendeu
2009 Cheonggyecheonui gae
2008 Jangryesikeui membeo

TV seriály

2017 Bakdaerieui eunmilhan sasaenghwal (TV seriál)
Boiseu (TV seriál)
Jojak (TV seriál)
2016 Dongjeong eopsneun sesang (TV seriál)
2015 9choyeongwoneui sigan (TV seriál)
Gamanhi isseura (TV seriál)
Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
Peurodyusa (TV seriál)
Siksyalreul habsida sijeun 2 (TV seriál)
2014 Aieonmaen (TV seriál)
Chooljoonghan yeoja (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
Sseomnamsseomnyeo (TV seriál)
2013 Nae chingooneun ajik salaittda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky