foto

Shin-hyo Kang

  • nar. 13.8.1989 (30 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaempieon
2017 Samchon
2015 Mianhae saranghae gomawo
2014 Jolyooingan
2013 Baewooneun baewooda
2012 Reoshian soseol
2011 Mai wei

TV seriály

2017 Dangsini jamdeun (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Jojak (TV seriál)
Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2015 Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Dangsinmani naesarang (TV seriál)
Yoonaui geori (TV seriál)
2013 Ailiseu 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky