foto

Hyeon-jeong Ko

  • nar. 2.3.1971 (49 let)
    Okres Hwasun, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holangiboda mooseowoon kyeooolsonnim
2012 Misseu GO
2011 Den, kdy přijíždí
2009 Jal aljido mothamyeonseo
Yeobaewoodeul
2006 Haebyeonui yeoin

TV seriály

2019 Dongnebyeonhosa jodeulho 2 : joewa beol (TV seriál)
2018 Riteon (TV seriál)
2016 Dieo mai peurenjeu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Yeowangui kyosil (TV seriál)
2010 Daemul (TV seriál)
2009 Seonduk yeowang (TV seriál)
2007 Hiteu (TV seriál)
2006 Yeowooya mooihani (TV seriál)
2005 Bomnal (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
1991 Yeomyoungeui noondongja (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 고쇼 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky