Reklama

Reklama

Hyeon-jeong Ko

Hyeon-jeong Ko

nar. 02.03.1971 (53 let)
Okres Hwasun, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Zajímavosti (3)

Goot waipeu (2016)

  • O tom, že je jihokorejská herečka Do-yeon Jeon v kurzu, o tom nelze po snímcích jako jsou Memories Of The Sword z roku 2015 nebo Way Back Home z roku 2013 vůbec pochybovat. Jak by pak také mohla obdržet za každou jednu seriálovou epizodu honorář ve výši 90 mil. korejských wonů, tzn. 79 tis. amerických dolarů?! A to se přitom v televizním seriálu objevila naposledy v roce 2005, Lovers In Prague. Svým honorářem tak trumfla dosavadní seriálovou rekordmanku, herečku Ko-hyeon Jeong. (Conspi)

Jako ve dvaceti (2015)

  • Původní nabídka ztvárnit hlavní ženskou roli připadla populární jihokorejské herečce Hyeon-jeong Ko, která se v roli nezastavitelné tajné agentky náramně dobře předvedla v potrhlé akční komedii Miss Conspirator (2012). Nabídku ale bez uvedení svých důvodů později odmítla a seriáloví tvůrci tak museli hledat náhradu. Tou se také stala půvabná jihokorejská herečka Ji-woo Choi. (Conspi)

Misseu GO (2012)

  • Své herecké postavě dostála herečka Hyeon-jeong Ko (Soo-ro Chun) i ve skutečnosti, když při natáčení podvodní scény, kterou lze vidět v samotném závěru snímku, byla nucena se potopit do hloubky přesahující pět metrů a následně vyplavat na zpět hladinu. V okamžiku, kdy se nacházela hluboko pod vodní hladinou, se herečce, dle vlastních slov, zatočila hlava a na okamžik ztratila vědomí o čase a prostoru. Její tělo bylo na hladinu vytaženo až podpůrným potápěčským týmem. Vyjma krátkého šoku si herečka neodnesla z incidentu žádná poranění a danou scénu v dalším pokusu úspěšně absolvovala. (Conspi)

Herečka

Host

Pořady
2012

고쇼 - moderátor

Reklama

Reklama