foto

So-won Kal

  • nar. 14.8.2006 (14 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mr. Zoo: The Missing VIP
2013 Dárek do cely č.7
2012 Chuť peněz

TV seriály

2018 YG 전자 (TV seriál)
2017 Hwayugi (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
2013 Choolsaengeui bimil (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 1박 2일 시즌 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky