foto

So-won Kal

  • nar. 14.8.2006 (12 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dárek do cely č.7
2012 Chuť peněz

TV seriály

2017 Hwayugi (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
Pooreun badaui junsul (TV seriál)
2015 Hwaryeohan yuhok (TV seriál)
Nae ddal, geumsawol (TV seriál)
2013 Choolsaengeui bimil (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace