foto

Selma Ergeç

  • nar. 1.11.1978 (40 let)
    Hamm, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kirimli
2013 Senin Hikayen
2010 Hlas

TV seriály

2018 Yasamayanlar (TV seriál)
2016 Vatanım Sensin (TV seriál)
2014 Gönül İşleri (TV seriál)
2011 Velkolepé století (TV seriál)
2010 Kalp Ağrısı (TV seriál)
2007 Hırçın Kız (TV seriál)
2005 Körfez Ateşi (TV seriál)
Şöhret (TV seriál)
2002 Yarım Elma (TV seriál)
1997 Böyle mi Olacaktı (TV seriál)

TV pořady

2014 Dada Dandinista (TV pořad)
1996 Beyaz Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace