foto

Timuçin Esen

  • nar. 14.8.1973 (46 let)
    Adana, Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dumlupınar: Vatan Sağ Olsun
2018 Müslüm
2017 Martıların Efendisi
2014 Kumun Tadı
2013 Senin Hikayen
2011 Labirent
2003 Deliyle Geçen Gece (TV film)

TV seriály

2019 Hekimoğlu (TV seriál)
Gülperi (TV seriál)
Episode 30 (E30)
Episode 29 (E29)
Episode 28 (E28)
další epizody (14)
2018 Gülperi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Bodrum Masalı (TV seriál)
Episode 42 (E42)
Episode 41 (E41)
Episode 40 (E40)
další epizody (25)
2016 Bodrum Masalı (TV seriál)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
další epizody (17)
2014 Gönül İşleri (TV seriál)
2013 Vicdan (TV seriál)
2009 Kapaliçarsi (TV seriál)
2005 Hırsız Polis (TV seriál)
2003 Gurbet Kadını (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 The 7th GQ Men of the Year Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky