foto

Sait Genay

  • nar. 20.3.1953 (66 let)
    Istanbul, Marmara Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Seni Seven Ölsün
Ya Nasip Ya Kısmet (TV film)
2015 Deccal
2014 Birleşen Gönüller
2013 Karnaval
Senin Hikayen
2012 Evim Sensin
2007 Hatçe Sosyetede (TV film)
Memleket Hikayeleri: Beyaz Giyme (TV film)
Memleket Hikayeleri: Ceviz Oynamaya mı Geldin? (TV film)
2006 Memleket Hikayeleri: Sevmiş Bulundum (TV film)
2004 Kenanda bir Kuyu (TV film)

TV seriály

2019 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (28)
2018 Sen Anlat Karadeniz (TV seriál)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
další epizody (36)
2017 Sahipli (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2016 Aile İşi (TV seriál)
2015 Mutlu Ol Yeter (TV seriál)
2014 Diğer Yarım (TV seriál)
2009 Cam Kırıkları (TV seriál)
Sakarya Fırat (TV seriál)
2008 Eyvah Halam (TV seriál)
2007 Küçük Adımlar (TV seriál)
2006 Sahte Prenses (TV seriál)
2005 Ateşli Topraklar (TV seriál)
Aşk Oyunu (TV seriál)
Belalı Baldız (TV seriál)
Beşinci Boyut (TV seriál)
Büyük Günahlar (TV seriál)
Hırsız Polis (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
Kalp Gözü (TV seriál)
2003 Şapkadan Babam Çıktı (TV seriál)
2002 Sırlar Dünyası (TV seriál)
1998 Kırık Hayatlar (TV seriál)
Sibel (TV seriál)
1996 Kaldırım Çiçeği (TV seriál)
Köşe Kapmaca (TV seriál)
1994 Gurur (TV seriál)
1993 Firar (TV seriál)
1992 Burnumu Keser misiniz? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky