foto

Václav Novák

  • nar. 1959
    Ústí nad Labem, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Ubal a zmiz
2020 Anatomie zrady (TV film)
Ulice v karanténě (TV film)
2018 Věčně tvá nevěrná
2017 Čára
2013 Colette
2012 Láska je láska
2011 Sirael (TV film)
2010 Dešťová víla
2008 Venkovský učitel
2004 Duše jako kaviár

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (S01E12)
Udavač (S01E11)
Bestie (S01E10)
další epizody (11)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Bojovka (S04E06)
Frajeřina (S04E05)
Fotograf (S04E04)
2005 Ulice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky