foto

Václav Novák

  • nar. 1959
    Ústí nad Labem, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Čára
2013 Colette
2012 Láska je láska
Ve stínu
2010 Dešťová víla
2007 Venkovský učitel
2004 Duše jako kaviár

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Dražba (E12)
Udavač (E11)
Bestie (E10)
další epizody (11)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2011 Sirael (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace