foto

Adam Pitra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Případ mrtvého nebožtíka
Ulice v karanténě (TV film)
2019 Na střeše
2018 Chvilky
Pepa
2017 8 hlav šílenství
Miluji tě modře
2015 Celebrity s.r.o.
2014 Krásno
2013 Jako nikdy
Můj pes Killer
Něžné vlny
2008 El Paso

TV seriály

2021 Kukačky (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
Evina nevina (E12)
Čumáček to zařídí (E11)
další epizody (13)
Velmi křehké větve (TV seriál)
Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Tomáš Baťa (S02E10)
Božena Laglerová (S02E09)
Jan Janský (S02E08)
další epizody (10)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejlepší kámoš (S16E34)
Ty se chceš rozejít? (S16E10)
Lepší měnit šaty než ženicha (S16E09)
další epizody (11)
2019 Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Minulost nezměním (S14E76)
Druhá šance (S14E75)
Smrtelný virus (S14E74)
další epizody (42)
2018 Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Tomáš Garrigue Masaryk (S01E16)
Jiří Stříbrný (S01E15)
Karel Čapek (S01E14)
další epizody (16)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastné a veselé (S14E34)
Musím lhát (S14E33)
Prosím tě, neumírej! (S14E32)
další epizody (80)
2017 Přístav (TV seriál)
Pečené kuře (S04E24)
Terčíky (S04E23)
Alfons je Pepa (S04E22)
další epizody (24)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
V hodině dvanácté (S13E34)
Hlavně že žiješ! (S13E33)
Tohle je pod pás (S13E32)
další epizody (80)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (50)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
další epizody (34)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (32)
2009 První krok (TV seriál)
O krok vpředu (E13)
Rajské ovace (E12)
Jdu do toho (E11)
další epizody (13)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Divadelní záznam

2020 Hvězda (divadelní záznam)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky