foto

Adam Pitra

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Případ mrtvého nebožtíka
2019 Na střeše
2018 Chvilky
Pepa
2017 8 hlav šílenství
Miluji tě modře
2015 Celebrity s.r.o.
2014 Krásno
2013 Jako nikdy
Můj pes Killer
Něžné vlny
2008 El Paso

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
Evina nevina (E12)
Čumáček to zařídí (E11)
další epizody (13)
Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Bohuslav Martinů (S02E04)
Josef Lada (S02E03)
Toyen (S02E02)
další epizody (4)
2019 Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Minulost nezměním (S14E76)
Druhá šance (S14E75)
Smrtelný virus (S14E74)
další epizody (42)
2018 Skautská pošta 1918 (TV seriál)
Tomáš Garrigue Masaryk (S01E16)
Jiří Stříbrný (S01E15)
Karel Čapek (S01E14)
další epizody (16)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastné a veselé (S14E34)
Musím lhát (S14E33)
Prosím tě, neumírej! (S14E32)
další epizody (80)
2017 Přístav (TV seriál)
Doba trpaslíků (S04E13)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Milovaná zatuchlina (S04E11)
další epizody (13)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
V hodině dvanácté (S13E34)
Hlavně že žiješ! (S13E33)
Tohle je pod pás (S13E32)
další epizody (80)
2016 Přístav (TV seriál)
Utopenec (S03E16)
Rybolap (S03E15)
Špičkové ženy (S03E14)
další epizody (50)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
další epizody (34)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Kýč z lásky (S01E31)
Had na prsou (S01E30)
další epizody (32)
2009 První krok (TV seriál)
O krok vpředu (E13)
Rajské ovace (E12)
Jdu do toho (E11)
další epizody (13)
2005 Ulice (TV seriál)

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky