foto

Jan Novotný

  • nar. 1973
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Mg.A. Jan Novotný studoval na VŠUP v Praze (atelier Kurta Gebauera), kterou absolvoval v roce 1997. Vystudoval také DAMU (obor televizní a filmová architektura). Zabývá se výtvarnou tvorbou, filmovou architekturou a projekty v oblasti moderního sochařství, enviromentální tvorby a krajinářství.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Rašín (TV film)
2016 Polednice
2015 Kobry a užovky
2014 Zakázané uvolnění
2013 Rozkoš
2011 Poupata
2008 Děti noci
Kdopak by se vlka bál
2007 Pusinky
2005 Štěstí
Žralok v hlavě
2001 Divoké včely

TV seriály

2017 Dabing Street (TV seriál)
Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
další epizody (5)
2016 Trpaslík (TV seriál)
Pondělí (E01)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba 2 (S02E11)
Diagnostika (S02E10)
Bílý kůň (S02E09)
další epizody (11)
2015 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Svatba (S01E12)
Vočesaný auto (S01E11)
Nové starší auto (S01E10)
další epizody (12)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Moje pravda (E12)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Hugova pomsta (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace