foto

Jaroslav Šámal

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Tenkrát v ráji
2013 Colette
2012 Ve stínu
1989 Muka obraznosti

TV seriály

2009 Poste restante (TV seriál)
Poste restante (E07)
Zase doma (E06)
Přepadení (E05)
další epizody (7)
2007 Příkopy (TV seriál)
Dělová koule (E06)
Parcela Hrčková (E05)
Růža (E04)
další epizody (6)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Neřeš a žij (S01E08)
Zakázaná láska (S01E07)
Nejsem tady šťastná (S01E06)
další epizody (8)
2004 Náměstíčko (TV seriál)
Stěhování (E10)
O rybáři a rybce (E09)
Vánoční dárky (E08)
další epizody (10)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (10)
1998 Život na zámku (TV seriál)
Veselka (S02E26)
Konečná diagnóza (S02E25)
Nejasné příznaky (S02E24)
další epizody (13)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Kolaudace (S02E13)
Primář (S02E12)
Období dešťů (S02E11)
další epizody (13)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Konečně začátek (S01E26)
Kdo s koho (S01E25)
Host do domu (S01E24)
další epizody (26)

Scénografická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace