foto

René Stejskal

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2020 Havel
2013 Klauni
2012 Labyrint
2008 Bathory
Wanted
2007 O život
2006 Paříž v ohrožení (TV film)
Poslední vlak
2005 Doom
2002 Hartova válka
Zatracení
2001 Deník Anne Frankové (TV film)
1999 Nevěsta pro Paddyho (TV film)
1996 Podzemní komando (TV film)
1994 Špendlík na motýla
1992 Sněhurka (TV film)
1990 O hloupé havířce (TV film)
1989 O podezíravém králi (TV film)
1986 Co takhle svatba, princi? (TV film)

TV seriály

2020 Zrádci (TV seriál)
Všechno bude OK (E06)
Den pravdy (E05)
Dovolenka v Polsku (E04)
další epizody (6)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2005 Zjevení (TV seriál)
2002 O ztracené lásce (TV seriál)
2000 Duna (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky