foto

Jana Šulcová

  • nar. 12.2.1947 (72 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (12)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cena za štěstí
2015 Kobry a užovky
2010 Bastardi
Doktor od jezera hrochů
Občanský průkaz
2009 Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2007 Opravdová láska (TV film)
2005 Miluj bližního svého (TV film)
2004 Duše jako kaviár
2001 Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem (TV film)
2000 Společnice (TV film)
1995 Trio (TV film)
1994 Hořké víno (TV film)
1991 Ariadnina niť (TV film)
Přes padací mosty (TV film)
Společenská hra (TV film)
1990 Dětinské hry dospělých (TV film)
Milostivé léto (TV film)
Súkromné životy
1989 Muka obraznosti
1988 Jsem vrah? (TV film)
Smrt guvernéra (TV film)
1987 O lesním království (TV film)
1986 Každý má svůj den (TV film)
Kámen a růže (TV film)
Operace mé dcery
Peníze a krev (TV film)
Přátelé (TV film)
Trvale jasno (TV film)
XYZ (TV film)
1985 Dobré světlo
Havárie v zámeckém parku (TV film)
1984 Fešák Hubert
Imilla (TV film)
Oldřich a Božena
Tabákový kapitán (TV film)
V bludisku pamäti
1983 Hořký podzim s vůní manga
O hodném Fridolínovi a zlé Józe (TV film)
Ples v opeře (TV film)
1982 Bláznivé jaro (TV film)
Diplomat (TV film)
Hořká vůně léta (TV film)
Portrét (TV film)
Příběh ženy, která milovala lidi (TV film)
S tebou mě baví svět
1981 Hraj, jak kvetou stromy (TV film)
Načasovaná smrt (TV film)
Nezralost (TV film)
Ubohý pan Kufalt (TV film)
1980 Havárie (TV film)
Kotva u přívozu (TV film)
Panenka (TV film)
Poeta (studentský film)
Romaneto
Vzorná tchyně (TV film)
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)
Moment kritického zaťaženia (TV film)
Osamělý jezdec (TV film)
Postavení mimo hru
Syn (TV film)
Zlaté rybičky (TV film)
1978 Hrozba
Přitažlivost země (TV film)
1977 Já zůstanu věrný (TV film)
Marie (TV film)
Obvod (TV film)
Proč nevěřit na zázraky
1976 Cukrárna (TV film)
Ostrov stříbrných volavek
Podzemí svobody (TV film)
1975 Ať hodí kamenem (TV film)
1974 Hvězda padá vzhůru
Ohnivý máj (TV film)
Poslední ples na rožnovské plovárně
Princ Chocholouš (TV film)
1973 Rafan (TV film)
Čekání (TV film)
1972 My, ztracený holky
Opory společnosti (TV film)
Půlnoční kolona
Smrt si vybírá
1971 Chléb a písně (TV film)
Konfrontace (TV film)
Kráska a zvíře (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Otcové a děti (TV film)
Pět mužů a jedno srdce
Slaměný klobouk
Řemeslo urozených (TV film)
1970 Dlouhá bílá nit (TV film)
Hlídač
Manon Lescaut (TV film)
Mata Hari (TV film)
Partie krásného dragouna
Velká neznámá
Čekání (TV film)
Šest uprchlíků (TV film)
1969 Eduard a Bůh (studentský film)
Houslista
1968 Kulhavý ďábel
Křesadlo (TV film)
Spalovač mrtvol
Těch několik dnů...
Umění milovati De arte amatoria (studentský film)

TV seriály

2018 Vesničan (TV seriál)
Nic nebude (E06)
Osmdesát (E05)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Trpaslík (TV seriál)
Sobota (E06)
Čtvrtek (E04)
Středa (E03)
další epizody (5)
2016 Doktor Martin (TV seriál)
Malá tajemství (S02E11)
2014 Bastardi (TV seriál)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Laborant (S01E05)
2013 Helena (TV seriál)
Dcery a další cizinci (S03E16)
Vyprávěj (TV seriál)
Kuponová privatizace (S05E01)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Annonce (S04E11)
Černobyl (S03E22)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Burza (S03E12)
Tábor (S03E11)
Akce Zet (S03E08)
další epizody (5)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Specialita podniku (E12)
Dort (E11)
Balvan (E09)
další epizody (5)
Vyprávěj (TV seriál)
Šok! (S02E16)
Charta 77 (S02E15)
Kotva (S02E10)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno přebolí (S03E37)
2007 Horákovi (TV seriál)
Nepodceňuj sílu pakoně (S02E17)
Zpátky do školy (S02E16)
Mnoho povyku pro nic (S02E15)
další epizody (23)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (16)
2000 Oběti (TV seriál)
Znásilnění (E02)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1993 Pomalé šípy (TV seriál)
Setkání po letech (E01)
1992 Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
Otázka alibi (E03)
Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
Dobyvatel (E01)
Co teď a co potom? (TV seriál)
Staré děti (E08)
Velmi banální příběh (E07)
Hodný hoch (E05)
Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Duplikát (S03E04)
1991 Co teď a co potom? (TV seriál)
Dveře (E03)
Kruh (E02)
Tvrz (E01)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Rekonstrukce (S01E07)
1988 Cirkus Humberto (TV seriál)
Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1984 My všichni školou povinní (TV seriál)
Zvonění na časy (E13)
Návrat (E12)
Viníci (E11)
další epizody (13)
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Domov jménem Praha (E09)
Chybujícím neodpouštěti (E07)
Radostné slézání katedrály (E05)
další epizody (7)
1979 Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1978 Zákony pohybu (TV seriál)
Zasloužený úspěch (E13)
Starosti se ženami (E12)
Štafeta (E11)
další epizody (11)
1977 Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
1975 Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Setkání (E11)
Zrádce (E07)
Svatba (E06)
další epizody (6)
1974 Byl jednou jeden dům (TV seriál)
Obvaziště Boccaccio (E05)
Ďábelské ostrovy (E04)
Jízda do tunelu (E03)
další epizody (5)
1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál)
Dobytí Paříže (E01)
1968 Hříšní lidé města pražského (TV seriál)
Lady Macbeth z Vinohrad (E03)

Dokumentární

2016 Za Seifertem na Žižkov
2013 Neobyčejné životy (TV seriál)
Pavel Trávníček (S05E09)
2010 Film o filmu: Bastardi (TV film)
2008 Po stopách hvězd (TV seriál)
2007 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Jany Šulcové (S02E33)
2006 V šeru ticha (TV film)
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Ten drak jednou spadne (S02E08)

Host

TV pořady

2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2014 Český lev 2013 (TV pořad)
2013 Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
Česko vaří s Pohlreichem ŽIVĚ (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
Tajemství filmových hvězd (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2008 Přísně tajné (TV pořad)
TOP STAR magazín (TV pořad)
2007 O korunu krále Karla (TV pořad)
2006 Zlínský festivalový galavečer (TV pořad)
2001 Barvy života (TV pořad)
2000 P.F. (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
Kouzelná školka (TV pořad)
Věšák (TV pořad)
Čtveráci (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Sama doma (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(26)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace