foto

Amber Midthunder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Only Mine
She's Missing
2017 14 Cameras
2016 Priceless
Za každou cenu
2015 Bare
2014 Drunktown's Finest
2009 Unesená
2008 Jarní úklid s.r.o.
Správná volba
2002 Deadly Species

TV seriály

2020 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Stay (I Missed You) (S02E01)
Fargo (TV seriál)
Welcome to the Alternate Economy (S04E01)
2019 Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
Where Have All The Cowboys Gone (S01E04)
Tearin' Up My Heart (S01E03)
So Much For the Afterglow (S01E02)
další epizody (4)
Legion (TV seriál)
Chapter 27 (S03E08)
Chapter 26 (S03E07)
Chapter 25 (S03E06)
další epizody (8)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (9)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 The Originals (TV seriál)
Alone with Everybody (S03E16)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Emma Wilson's Father (E05)
2014 Banshee (TV seriál)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
Drsný šerif (TV seriál)
Miss Šajen (S03E03)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Smrt na sněhu (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky