foto

Amber Midthunder

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 14 Cameras
2016 Priceless
Za každou cenu
2015 Bare
2014 Drunktown's Finest
2009 Unesená
2008 Jarní úklid s.r.o.
Správná volba
2002 Deadly Species

TV seriály

2019 Roswell, New Mexico (TV seriál)
Pilot (E01)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 19 (S02E11)
Chapter 18 (S02E10)
Chapter 17 (S02E09)
další epizody (9)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 8 (S01E08)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 6 (S01E06)
další epizody (8)
2016 The Originals (TV seriál)
Alone with Everybody (S03E16)
2015 Ztracená archa (TV seriál)
Emma Wilson's Father (E05)
2014 Banshee (TV seriál)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
Longmire (TV seriál)
Miss Cheyenne (S03E03)
2012 Longmire (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace