foto

Rose-Marie Precht

  • nar. 19.4.1938
    Helsinki, Finsko
  • zem. 26.9.2000 (62 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life - a.z.
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1996 Mraky odtáhly
1995 Kosketa minua
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
1984 Aikalainen
1983 Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
1981 Kerran kesällä (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
Pirunpolska (TV film)
1976 Aleksis Kivi (TV film)
Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1973 Pohjantähti
1972 Lampaansyöjät
Rautapää Kaarle (TV film)
1970 Akseli ja Elina
1968 Asfalttilampaat
Täällä Pohjantähden alla
1967 Teatterituokio: Firenzeläinen tragedia (TV film)
1966 Johan nyt on markkinat!
Mies joka oli syntynyt hirtettäväksi (TV film)
Ristiäiset (TV film)
Teatterituokio: Herra Leonida ja taantumus (TV film)
1965 Teatterituokio: Roinilan talossa (TV film)
Woyzeck (TV film)
1964 Juokse kuin varas
1963 Mies, joka otti osansa (TV film)
Roinilan talossa (TV film)
Turkasen tenava!
Villin Pohjolan kulta
1962 Hän varasti elämän
Ihana seikkailu
Kuu on vaarallinen
Tiitus (TV film)
1961 Kaasua, komisario Palmu!
Me
Minkkiturkki
Oksat pois..!
Tähtisumua
1960 Omyl komisaře Palmua
Skandaali tyttökoulussa

TV seriály

1999 Hovimäki (TV seriál)
1998 Pappia kyydissä (TV seriál)
1997 Liljankukka (TV seriál)
1995 Harjunpää ja heimolaiset (TV seriál)
Peltiheikit (TV seriál)
1993 Viiskulmasta itään (TV seriál)
1990 Kellarikaarti (TV seriál)
1989 Saastamoisen poika (TV seriál)
1987 Kaikki ihanat naiseni (TV seriál)
Mielisuosio (TV seriál)
1983 Puhu pukille (TV seriál)
1980 Suomalainen rakkaus (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky