foto

Geno Segers

  • nar. Winston-Salem, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Game Over, Man!
Monogamy
Uncharted
2017 Blok 99
2016 The Breakout: A Rock Opera
2015 Kosti a skalp

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
No Good Horses (S01E03)
Jak prosté (TV seriál)
Stisknutí tlačítka (S06E03)
2016 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Rio Sangre (S03E08)
Banshee (TV seriál) - a.z.
Requiem (S04E08) - a.z.
Úkaz z Bible (S04E01) - a.z.
2015 Banshee (TV seriál)
Nakonec zaplatíme všichni (S03E10)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
Před mrtvými se neschováš (S03E07)
další epizody (9)
2014 Banshee (TV seriál)
Kulky a slzy (S02E10)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
Vlčí mládě (TV seriál)
Dům ozvěn (S03E20)
Stříbrný prst (S03E17)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední akční hrdina (S07E09)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2009 Ve službách FBI (TV seriál)
Hoď si mincí (S01E04)
Zeke a Luther (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace