foto

Katriina Rinne

  • nar. 6.12.1939 (79 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Apinoiden kuningas (studentský film)
1991 Syysmuutto (TV film)
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
1986 Firman juhlat (TV film)
Intohimonäytelmä (TV film)
Maailman paras (TV film)
1985 Naimakauppoja (TV film)
Ostettu sulhanen (TV film)
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)
Yksityisetsivä (TV film)
1982 Kaikki tulevat päivät (TV film)
Toto
1981 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Teatterituokio: Rakas rouva (TV film)
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
Poltettu oranssi (TV film)
Sisarukset (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
Karuselli (TV film)
Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma (TV film)
Teatterituokio: Paperit kevääksi (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Arkkienkeli Oulussa (TV film)
Kiipijä (TV film)
Kirjailija Helteen kevät (TV film)
Olga (TV film)
Teatterituokio: Liekki (TV film)
Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)
1977 Illansuusta puoleenpäivään (TV film)
Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää (TV film)
Teatterituokio: Onni (TV film)
Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
1976 Pääsiäinen (TV film)
Teatterituokio: Oi säästöpankin virkailija, oi rakastettuni (TV film)
Terveisiä Dorikselta (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
Papin rouva (TV film)
Talvinen tarina (TV film)
Teatterituokio: Mörri (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Salakari (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
Vastamyrkky (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
Pohjantähti
1972 Elämisen tekniikka (TV film)
Huone puutalossa (TV film)
Oman itsensä herra (TV film)
Se on sitten kevät (TV film)
Se tavallinen tarina (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1971 Teatterituokio: Hautajaiset (TV film)
Varo, autuas (TV film)
1970 Akseli ja Elina
Kämppä (TV film)
Teatterituokio: Kalaa päivälliseksi (TV film)
Tilapää (TV film)
Vaimo kulttuurikodissa (TV film)
Virrensiru (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
Kolme valkoista paitaa (TV film)
Teatterituokio: Lili (TV film)
Teatterituokio: Suomen paras näyttelijä (TV film)
Teatterituokio: Äiti (TV film)
1968 Jännitysnäytelmä: Anteeksi, väärä numero (TV film)
Jännitysnäytelmä: Murhaleikki (TV film)
Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Teatterituokio: Junamatkalla (TV film)
Teatterituokio: Leskimies Jarl (TV film)
Teatterituokio: Tiedättekö miksi? (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Uhkapeli (TV film)
Veren häät (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Kunniakuja (TV film)
Madame de... (TV film)
Teatterituokio: Barrabas (TV film)
Teatterituokio: Laatukuva kesämökiltä (TV film)
Teatterituokio: Maku (TV film)
Teatterituokio: Pyhän Patrikin päivä eli Luutnantin keinot (TV film)
Teatterituokio: Varjo (TV film)
1966 Aamiainen motellissa (TV film)
Kapituliherra (TV film)
Kuningas IV (TV film)
Puhveli (TV film)
1965 Teatterituokio: Ruukku (TV film)
Viitospöydän nuoripari (TV film)
1960 Omyl komisaře Palmua

TV seriály

2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
Uskottu mies (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
Kuolema savolaiseen tapaan (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
1964 Tuulensuun tuvassa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky