foto

Juha Vainio

  • nar. 10.5.1938
    Kotka, Finsko
  • zem. 29.10.1990 (52 let)
    Gryon, Vaud, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Ilta Kotkassa (TV film)
1969 Näköradiomiehen ihmeelliset siekailut

TV seriály

1990 Hyvät herrat (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál) - a.z.
2009 Näkkärin voimalla Pekingiin (studentský film) - a.z.
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.
1990 Kotkan poikii ilman siipii
1979 J.Vainio - muina miehinä (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 Aida (TV film)
Aida (TV film) - divadelní hra

TV pořady

1976 Pirkko Mannola show (TV pořad)
1965 Poppis (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

1990 Kotkan poikii ilman siipii

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2004 Ikimuistoinen (TV pořad)
1987 Syksyn sävel 1987 (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
Perjantaipörssi (TV pořad)
1983 Lavatanssit (TV pořad)
1981 Syksyn sävel 1981 (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1970 Lauantaitanssit (TV pořad)
Syksyn sävel 1970 (TV pořad)
1966 Vappua valtatien varressa (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Ralliralli (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky