foto

Matti Siitonen

  • nar. 23.7.1942 (77 let)
    Mikkeli, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hevisaurus-elokuva
2007 Euroviisujen parhaat (koncert)
2006 Mrazivé město
2003 Estradilla: Pop tenorit (koncert)
1999 Ysi ysi - Parasta ennen 2000 (divadelní záznam)
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1994 Vääpeli Körmy - Taisteluni
1970 Häjyt, rennot ja rumat (TV film)
1969 Onko Onnilla kotia? (TV film)
1968 Vihreä leski
1967 Ihan totta (TV film)
1966 Kolme fuskettisoturia (TV film)

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)
1969 Kivikasvot show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
1971 Kuunnelkaa laulujani (TV film)
1968 Fredi - fanfaari tavalliselle ihmiselle (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1994 Herra Lojalus

Scenáristická filmografie

TV seriály

1969 Kivikasvot show (TV seriál)

TV pořady

1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Retrohelmet (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Iskelmä Finlandia (TV pořad)
Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2002 Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
2000 Suuri luokkakokous (TV pořad)
1999 Pennitön uneksija revyy (TV pořad)
1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1994 Oho, sano Brysseli (TV pořad)
Tanssit stadissa (TV pořad)
Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1992 Sataman valot (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1980 Syksyn sävel 1980 (TV pořad)
1979 Parempi myöhään (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
Syksyn sävel 1976 (TV pořad)
1975 Syksyn sävel 1975 (TV pořad)
1974 Syksyn sävel 1974 (TV pořad)
1972 Tapaus Ritva Valkama (TV pořad)
1971 Pinnalla (TV pořad)
1969 Akkavalta: Woman Power (TV pořad)
Siitä vaan sano... (TV pořad)
1968 Sinbad (TV pořad)
1967 Kivenhakkaaja Valperin painajaiset (TV pořad)
Kohti Wieniä (TV pořad)
Kuningas Herodes ja perunapula (TV pořad)
Matti Siitonen - laulaja (TV pořad)
Päre palaa (TV pořad)
1966 Autojen yö (TV pořad)
Kesämökkihipat (TV pořad)
Kivikasvot (TV pořad)
Naapurivisa (TV pořad)
Sävelkuvia (TV pořad)
Valmiina... pyörii! (TV pořad)
Vappua valtatien varressa (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)
Poppis (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky