foto

Georges Bernanos

  • nar. 20.2.1888
    Paříž, Francie
  • zem. 5.7.1948 (60 let)
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1987 Pod sluncem Satanovým - kniha
1984 Delitto, Un (TV film) - kniha
1971 Sous le soleil de Satan (TV film) - kniha
1967 Muška - kniha
1951 Deník venkovského faráře - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1984 Le dialogue des Carmélites (TV film) - divadelní hra
1960 Dialogue des Carmélites, Le - divadelní hra
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace