foto

Esa Laukka

  • nar. 1933

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Loistokaupunki (TV film)
1965 Lumilinna (TV film)
Vaaksa vaaraa
1963 Lauantaileikit
Teerenpeliä
1961 Tähtisumua

TV seriály

1966 Pahakabinetti (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Siitä vaan sano... (TV pořad)
1966 13 (TV pořad)
Autojen yö (TV pořad)
Horoskooppi (TV pořad)
Loco-motion (TV pořad)
1965 Ihmeitä iloksi (TV pořad)
Ilta on vielä nuori (TV pořad)
Kujeillen muodin kevääseen (TV pořad)
Miss Skandinavia 1966 (TV pořad)
Sävelin muodin syksyyn (TV pořad)
1964 Jojo (TV pořad)
1963 Kotikatsomo (TV pořad)
S/S S eli saako Susanna Snellmanin? (TV pořad)
Salon Musique eli vekkulia kosmetiikkaa (TV pořad)
Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)
Tema nova (TV pořad)
1962 Erittäin vaarallista (TV pořad)
Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Iskelmäkaruselli (TV pořad)
Setäni on samaa maata (TV pořad)
Witte zwanen, zwarte zwanen (TV pořad)
Yövartija (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky