foto

Paula Koivuniemi

  • nar. 19.6.1947 (72 let)
    Seinäjoki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ola, Topi ja Tapsa 300 vuotta (koncert)
2015 Joulun tähdet (koncert)
2013 Joulun tähdet Espoossa (koncert)
2011 Ilkka Vainio 50 v (koncert)
2009 Estradilla: Paula Koivuniemi - Live! (koncert)
Yhteinen sävel -konsertti (koncert)
2007 Iskelmä Finlandia (TV film)
2004 Estradilla: Eino Grön 65 (koncert)
MTV3 Live: Kiitoksen paikka-konsertti (koncert)
2001 Tango Kabaree
1986 Paasalusta (divadelní záznam)

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)

Dokumentární

2017 Paula Koivuniemi @studio (TV film)
2016 Suomi 100 -avajaiset: Livekonsertti (koncert)
2013 Iskelmä-Suomi (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Kultainen Venla (TV pořad)
2017 Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
2016 Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
Roope Salminen Show (TV pořad)
Supertähdet (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
Retrohelmet (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Richterin asteikko (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Nenäpäivä-show 2013 (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
The Voice of Finland (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Iskelmä Finlandia (TV pořad)
Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Noriko Show (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Minä, sinä, hän - Kiitoskonsertti Spedelle (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
Leidit lavalla (TV pořad)
1998 Maailman pisin talk show (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Kesäillan valssi (TV pořad)
1995 Tammerkosken sillalla (TV pořad)
1994 Tanssit stadissa (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
Eurovision laulukilpailu 1993 - Suomen karsinta (TV pořad)
1992 Sataman valot (TV pořad)
Tangomarkkinat 1992 (TV pořad)
1990 Tulisuudelma (TV pořad)
1989 Syksyn sävel 1989 (TV pořad)
1988 Syksyn sävel 1988 (TV pořad)
1987 Eurovision laulukilpailu 1987 - Suomen karsinta (TV pořad)
1985 Kuvaristikko (TV pořad)
1984 Eurovision laulukilpailu 1984 - Suomen karsinta (TV pořad)
1981 Eurovision laulukilpailu 1981 - Suomen karsinta (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Eurovision laulukilpailu 1979 - Suomen karsinta (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1976 Eurovision laulukilpailu 1976 - Suomen karsinta (TV pořad)
1974 Syksyn sävel 1974 (TV pořad)
1970 Lauantaitanssit (TV pořad)
1967 Esan studio (TV pořad)
1966 Messuparaati (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky