foto

Yong-woo Park

  • nar. 16.3.1971 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Heeojil gyeolsim
2020 Spiritwalker
2019 Kasenta
2016 Sunjeong
2014 Bom
2013 Monstrum Hwayi
2012 Papa
2011 Aideul...
Pyongyangsong
2009 Haendeupon
2008 Wonseueopon eotaim
2007 Byutipul seondei
Jigeum saranghaneun saramgwa salgo issumnika?
2006 Dalkom, salbeolhan yeonin
Horobicheuleul wihayeo
Joyonghan sesang
2005 Hyeolui nu
Jakeobui jeongseok
2004 Syupeoseuta Gam Sa-yong
2002 Yeonae soseol
2001 Saei yaeseu
Válečník
2000 Donggam
1999 Swiri
1998 Tukabseu 3
1997 Olgami

TV seriály

2019 Ougeo (TV seriál)
2018 Peuriseuteu (TV seriál)
2015 Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
2012 Nae sarang nabibuin (TV seriál)
2010 Jejungwon (TV seriál)
2004 Aejeongui jokeon (TV seriál)
1999 크리스탈 (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
Maenbalro ttwieora (TV seriál)
1997 Yeongwoong shinhwa (TV seriál)
1996 Saranghandamyeon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky