foto

Alexandra Mingione

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hell's Caretaker
Isn't It Delicious
2010 Celebrity Nightmares Decoded (TV film)

TV seriály

2013 My Dirty Little Secret (TV seriál)
2012 Boring Life of Jacqueline, The (TV seriál)
2011 Unfaithful: Stories of Betrayal (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2013 Drom - Mord: po stopách zločinu (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 Ice Loves Coco (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky