foto

Ludvig Holberg

  • nar. 3.12.1684
    Bergen, Norsko, Království Dánska a Norska
  • zem. 28.1.1754 (69 let)
    Kodaň, Dánsko, Království Dánska a Norska
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 Den vægelsindede (TV film) - divadelní hra
1995 Jeppe på berget (TV film) - divadelní hra
1981 Jeppe på bjerget - divadelní hra
1977 Jorden er flad - divadelní hra
1976 Der Konfuse (divadelní záznam) - divadelní hra
1974 Det lykkelige skibbrud (TV film) - divadelní hra
1973 Den stundesløse (TV film) - divadelní hra
Erasmus Montanus (TV film) - divadelní hra
Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film) - divadelní hra
1972 Mascarade (TV film) - divadelní hra
1970 Jeppe brdjanin (TV film) - divadelní hra
1967 Henrik ja Pernilla (TV film) - divadelní hra
1960 Jeppe Niilonpoika eli Talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1973 Jeppe des collines (TV film) - kniha

TV seriály

1984 Niels Klims underjordiske rejse (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace