foto

Brian Pettifer

  • nar. 1953
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejtemnější hodina
2016 Whisky Galore!
2011 Hattie (TV film)
2010 Donkeys
2008 Neznámá úskalí (TV film)
2005 Lassie
Taggart: Chodící mrtvola (TV film)
Zvláštní příběh Sherlocka Holmese a Arthura Conana Doyla (TV film)
2004 Jarmark marnosti
Jen jedna šance
The Rocket Post
2003 Dr. Jekyll & Mr. Hyde (TV film)
Love Again (TV film)
2001 Konference ve Wannsee (TV film)
2000 Taggart: Fotbalová horečka (TV film)
The House of Mirth
1999 Johanka z Arku
1998 Vigo
1997 James Gang, The
1996 Loch Ness
1995 Eleven Men Against Eleven (TV film)
Za zimního slunovratu
1993 Is That All There Is?
1992 In Dreams (TV film)
1988 The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Božské zájmy
Malá Dorritka
Taggart: Pohřební obřady (TV film)
1985 Gulag (TV film)
1984 Amadeus
Duch Vánoc (TV film)
1982 Nemocnice Britannia
1973 Šťastný to muž
1968 Kdyby...

TV seriály

2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
Chapter Seven: Jonathan Strange & Mr Norrell (E07)
Chapter Six: The Black Tower (E06)
Chapter Five: Arabella (E05)
další epizody (7)
Tři mušketýři (TV seriál)
Jako prostý člověk (S02E02)
2014 Tři mušketýři (TV seriál)
Rebelka (S01E07)
Návrat domů (S01E05)
2011 Field of Blood, The (TV seriál)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
Kolize (TV seriál)
2005 Až na konec světa (TV seriál)
Ponurý dům (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Picture Perfect (S01E03)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Odvrácená tvář hor (TV seriál)
Still Game (TV seriál)
2001 Mr Charity (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Trapič třídy (S01E02)
Monarch of the Glen (TV seriál)
1999 Life Support (TV seriál)
1998 Invasion: Earth (TV seriál)
1997 The History of Tom Jones, a Foundling (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1995 Ghostbusters of East Finchley (TV seriál)
Hamish Macbeth (TV seriál)
Míra omylu (TV seriál)
1994 Nice Day at the Office (TV seriál)
Smrt pampeliškám (TV seriál)
Tales of Para Handy, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Paul Merton: The Series (TV seriál)
1988 Rab C. Nesbitt (TV seriál)
1987 Bookie (TV seriál)
1986 Lenny Henry Tonite (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Father's Day (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Jury (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1975 Get Some In! (TV seriál)
1974 Bedtime Stories (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Last of the Summer Wine (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Six Days of Justice (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Liver Birds, The (TV seriál)
1967 Revenue Men, The (TV seriál)
1966 This Man Craig (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace