foto

Won-hee Ko

  • nar. 12.9.1994 (24 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Joi manheun sonyeo
2017 Veselé Vánoce, pane Mo
2015 Gyeongseonghakyoo: sarajin sonyeodeul
2014 Zzirashi: wihumhan somoon

TV seriály

2018 Dangshinui Hawooseuhelpeo (TV seriál)
Dangsinui hauseuhelpeo (TV seriál)
Eurachacha waikiki (TV seriál)
2017 Choikang baedalggun (TV seriál)
Hoisareul guanduneun choigoeui sungan (TV seriál)
2015 Byeolidoeeo bichnali (TV seriál)
2014 Goyangineun idda yaong (TV seriál)
2013 Goongjoongjanhoksa : ggotdeului jeonjaeng (TV seriál)
2012 Soomokjang (TV seriál)

TV pořady

2017 마스터 키 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace