foto

Pauli Virtanen

  • nar. 27.12.1934
    Helsinky, Finsko
  • zem. 9.8.2003 (68 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Mestari
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
Petos
1986 Arktické peklo
Valtuuskunta (TV film)
1984 Lentävät luupäät
Rakkauselokuva
1983 Huhtikuu on kuukausista julmin
Viikonloppuna vapaata (TV film)
Yksityisetsivä (TV film)
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Toto
1981 Yö meren rannalla
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
1979 Ihmemies
1978 Män kan inte våldtas
Runoilija ja muusa
1977 Kevään herääminen (TV film)
Teatterituokio: Onni (TV film)
1976 Manillaköysi (TV film)
1974 Karvat
Äidin kuolema (TV film)
1973 Laukaus tehtaalla
1970 Pilvilinna
Päämaja
Teatterituokio: Nyrkkeilijä (TV film)
1969 Bratři
Taksikuski (TV film)

TV seriály

1993 Pimennys (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
1986 Eskimoiden elämästä (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1984 Kivisydän (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
1981 Vanhempi veli (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 Rauhanranta 12 (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Tornista näkyy kauas (TV film)
1991 Syysmuutto (TV film)
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
1986 Valtuuskunta (TV film)
1981 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1979 Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Teatterituokio: Jonninjoutavaa (TV film)
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Kuvien takana (TV film)
Papin rouva (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
1972 Huone puutalossa (TV film)
1971 Mareena (TV film)
1970 Sumuruisku (TV film)
Teatterituokio: Nyrkkeilijä (TV film)
Virrensiru (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
Kolme valkoista paitaa (TV film)
Teatterituokio: Lili (TV film)
Teatterituokio: Äiti (TV film)
1968 Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Teatterituokio: Junamatkalla (TV film)
1967 Alaston kuningas (TV film)
Kahden maanantain muisto (TV film)
Teatterituokio: Maku (TV film)
1966 Kapituliherra (TV film)
Salomo ja Ursula (TV film)
Teatterituokio: Hiljainen syksy (TV film)
Virkistyspäällikkö (TV film)
1965 Alaston mies ja mies frakissa (TV film)
Huijarit (TV film)
Ihanteellinen avioliitto (TV film)
Teatterituokio: Avioerotuomari (TV film)
Teatterituokio: Professori Taranne (TV film)
1964 Maalareilla ei ole muistoja (TV film)
Mutka (TV film)
Ylemmyys (TV film)
1963 Hovineuvoksen kello (TV film)
Teatterituokio: Sattuuhan sitä (TV film)
1962 Teatterituokio: Karhu (TV film)

TV seriály

1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1987 Veijaritarinoita (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1983 Koiraton talo (TV seriál)
1982 Hamsterit (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1965 Asemahotelli (TV seriál)
Pentti Siimes (TV seriál)
1964 Pekka Lipposen seikkailut (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
1960 Pakinateatteri (TV seriál)

TV pořady

1964 Studionäyttämö (TV pořad)
1963 Elna ja Eero (TV pořad)
Nuottiavain (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Valtuuskunta (TV film)
1981 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1979 Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
1972 Huone puutalossa (TV film)
1971 Mareena (TV film)
1970 Sumuruisku (TV film)
Teatterituokio: Nyrkkeilijä (TV film)
Virrensiru (TV film)
1969 Katsokaa tuomaria (TV film)
1967 Teatterituokio: Maku (TV film)

TV seriály

1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1973 Huumorin koulu (TV seriál)
1971 Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)

Host

TV pořady

1986 Arvaa setä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky